Leadgeneratie
You are here: Home \ Services \ Leadgeneratie

Wij kijken met de adverteerder naar de gewenste doelgroep en leads die we willen genereren. Vervolgens kunnen wij een campagne maken in de look and feel van de adverteerder om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren. We maken landingspagina’s, banners, in sommige gevallen zelfs video content, kopen vervolgens online (bijvoorbeeld via Facebook, e-mailmarketing en affiliate marketing) de marketing in en gaan zo leads genereren. Via deze landingspagina kunnen potentiële klanten informatie opvragen en/of een product aanschaffen. Samen met de klant monitoren we de kwaliteit, houden we de conversie in de gaten, et cetera. Hierdoor zijn de leads van zeer hoge kwaliteit.

Naast leads aanleveren nemen we voor sommige adverteerders ook een deel van de sales op ons. Hiervoor werken we met ons call center en kunnen we onze leads bijvoorbeeld converteren naar een showroom bezoek, een maandelijkse storting voor een goed doel, telefonische aanschaf van een product of dienst, et cetera.

Op het gebied van lead gen is er van alles mogelijk, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”896″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”fullwidth” full_height=”yes” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1444739856630{background-image: url(http://redleads.nl/wp-content/uploads/sites/61/2014/09/background2.jpg?id=783) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”page-footerimage”][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]