Premium diensten
You are here: Home \ Services \ Premium diensten

[vc_row css=”.vc_custom_1444737692863{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Voor de Nederlandse en Belgische markt hebben we ook een eigen merk in de markt gezet om leads te genereren: Bespaargelijk.nl.

Op een simpele landingspagina kunnen consumenten hier gegevens invullen over hun persoonlijke interesses en leefsituatie. Hoe meer informatie de consumenten achterlaten, des te meer zij kunnen gaan besparen op hun uitgaven. Aan de hand van deze informatie wordt er een persoonlijk profiel aangemaakt. Doordat Red Leads relevante klantgegevens verzameld door dit persoonlijk profiel, kunnen er leads genereerd worden van klanten die geïnteresseerd zijn in uw product(en) en/of dienst(en).

Daarnaast wordt er breed media ingekocht (offline en online) op TV maar ook via Facebook en e-mailmarketing, zodat er zoveel mogelijk traffic genereerd kan worden. En doordat het klantenprofiel zo specifiek mogelijk is, kan Red Leads op een eenvoudigere manier converteren naar sales.

Om lead te genereren met Bespaargelijk.nl is er van alles mogelijk, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”fullwidth” full_height=”yes” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1444739843526{background-image: url(http://redleads.nl/wp-content/uploads/sites/61/2014/09/background2.jpg?id=783) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”page-footerimage”][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]